Contemplations Nederlands/Dutch

Geld

Waarom draait zoveel in deze wereld uiteindelijk uit op geld?
Daar lijkt het vaak wel op.
En waarom linken we ons eigenwaarde met ons inkomen?
Waarom laten we zoiets belangrijks afhangen van een extern en fysiek iets.

Als we ons eigenwaarde loskoppelen van geld, hoe zou de wereld er dan uitzien? Zouden we dan onze unieke gaven niet inzetten om de wereld er elke dag een beetje mooier uit te laten zien. Dan investeren we onze tijd en aandacht in het creëren van schoonheid, van liefde, van compassie, van de dingen die de levens van mensen wezenlijk mooier en liefdevoller maken.

Nu beginnen we bij het resultaat, namelijk geld. En dan gaan we op zoek naar de methode om dat te krijgen. Maar wat nou als we op zoek gaan naar wat we graag willen toevoegen aan de wereld. Bijvoorbeeld liefde, healing of schoonheid. En wat nou als we dat dan gewoon doen door gebruik te maken van de tijd die we hier op aarde gekregen hebben.

Je tijd is je creatie en je leven is je boodschap. Je bent zelf degene die bepaalt wat je doet met je tijd, wat je kiest te creëren. Welke boodschap je uitdraagt in je leven is jouw eigen intentie. En hoe een ander dat interpreteert is volledig aan de ander.

Als we nu beginnen bij de intentie, een zuivere intentie. Bijvoorbeeld: “Mijn intentie is om te handelen vanuit liefde, liefde voor al het leven.” Als je handelt vanuit liefde dan is je intentie zuiver en weet je in elke situatie hoe te handelen. Dan volgt het resultaat door het vertrouwen dat je in het Universum hebt vanzelf.

Wat het resultaat is dat kun je van tevoren niet altijd weten, want de realiteit waarin we leven is één van co-creatie. Als het leven in het Universum heeft invloed op al het leven en daarom kun je niet alleen bepalen wat er gaat gebeuren. Als je dit wel probeert dan leef je vanuit je ego in een illusie, maar als je dit los weet te laten dan wordt je je bewust van het magische spel van de Bron.

De Bron van al het leven is niet willekeurig, maar hangt samen met fantastische patronen. Afgestemd op de omgeving komt iedere bloem tot bloei. In de herfst en winter komt er schijnbaar een eind aan en lijkt een destructieve macht de boventoon te spelen, maar aan al dat gecreëerd is komt een eind.

Als iets geboren kan worden, dan zal het ook weer doodgaan. Maar iets dat niet geboren wordt gaat ook niet dood. In de 3-D realiteit zijn de dingen van tijdelijke aard. Maar achter deze realiteit gaat meer schuil dan er met het blote oog gezien kan worden.

Liefde bijvoorbeeld wordt niet geboren en zal ook niet doodgaan. Stem je af op deze meer subtiele energieën en het zal zich aan je openbaren. Vraag en je zult ontvangen. Maar laat wel los in welke vorm je het krijgt.

Laura R. Wiarda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *